31. augusta 2016

Večerná starostlivosť o pleť

Ahojte!

Ako už napovedá názov dnešného článku, chcela by som sa venovať mojej starostlivosti o pleť, ktorú vykonávam večer, predtým ako si líham do postele. Bude sa jednať o produkty, ktoré momentálne veľmi rada používam a som s nimi viac než len spokojná.

Každá z nás by nemala zabúdať, že čistenie pleti večer je veľmi veľmi dôležité, a to najmä preto, že celý deň je pleť zaťažovaná make-upom. Póry sa upchávajú a naša pleť dostáva naozaj zabrať. A povedzme si pravdu, kto by chcel mať špinavý vankúš z make-upu. Uvidíte, že pravidelným čistením sa vaša pleť zlepší a určite sa vám poďakuje.

Presuňme sa k mojej starostlivosti ...


Toto je celá moja škála produktov. 

Najskôr použijem penivý čistiaci gél na normálnu / zmiešanú pleť. Je od značky Oriflame z rady Optimals. Gél naozaj výborne pení a zbaví ma všetkého make -upu a pleť mi vyčistí. 

Ako druhé používam mydlo, ktoré je od prírodnej značky Manna. Pleť mi dôkladne dočistí, krásne vonia. Keďže na stránke www.mannamydla.sk je na výber mnoho druhov týchto mydiel, určite si každý vyberie to správne pre svoju pleť. 

Dostávam sa k známemu kroku, a tým myslím Micelárnu vodu. Momentálne používam bez oplachovú micelárku od Avéne. Som s ňou spokojná. Dočistím si s ňou pleť, a odstránim s ňou hlavné zostávajúci očný make-up.

Posledným krokom môjho čistenia je táto adstringentná pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť od značky La Roche-Posay z rady Effaclar. O moju pleť sa postará dokonale a od používania tejto pleťovej vody sa moje problémy s pleťou zlepšili. 

Po všetkom čistení si pleť zaslúži hydratáciu. O tú sa v mojom prípade stará očný krém s prírodnou olivou od značky Ziaja. Očné okolie je po kréme krásne hydratované. O pleť sa postarám olejčekom od značky Loreál Paris. Krásne pleť zhydratuje a nádherne ju napne.

Toto je všetko k mojej večernej starostlivosti o pleť. Milujem tieto produkty a používam ich každý večer pravidelne už niekoľko mesiacov. Pleť mi krásne vyčistia, hydratujú a napnú. Kedysi som mala celkom problémy s akné, no už je to preč a naozaj len niekedy sa mi objaví nejak ta vyrážka.


14 komentárov:

  1. Manna mydlá používam aj ja, avšak moja večerná starostlivosť už nie je až taká prekombinovaná. Väčšinou sa len odlíčim, pleť si vyčistím Biodermou, raz za čas si dám masku alebo peeling, použijem masť na vyrážky a hotovo:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno sa ti zdá prekombinovaná ale mne to presne takto vyhovuje :) ak niečo vynechám hneď citim, že mojej pleti to nevyhovuje. Ak sa ti môj blog páči bola by som rada ak by si sa pridala k sledovateľom blogu :)

      Odstrániť
  2. Pěkný článek, zaujaly mě mýdla, ale zatím jsem na pleť žádná tuhá mýdla nezkoušela :) Jinak toho používáš docela dost, já se obvykle odličuji kokosovým olejem, ale dost to střídám i s dalšími produkty, pleť potom dočišťuji gelem od Oligodermie + používám čistící kartáček a potom už následuje jenom sérum od Saloos, Skinfood od Weledy a oční krém Dulcia :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, určite mydla od značky manna vyskúšaj sú fakt super :) Ja som zase ešte nikdy nevyskúšala Weledu .. Ak sa ti môj blog páči bola by som rada ak by si sa pridala k sledovateľom blogu :)

      Odstrániť
  3. Avéne micelárku som mala a napriek tomu, že vodeodolný make-up s ňou šlo odlíčiť len ťažko, na pleti bola veľmi príjemná a na dočistenie ako stvorená. Som rada, že v článku si spomenula aj Effaclar. Už dlhšiu dobu mi leží na poličke, úplne som zabudla, že som si toto tonikum kúpila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno vodeodolný make-up jej robí problém :) nato použijem vždy nejakú dvojfázovku. Určite Effaclar používaj :) som rada, že som ti ho pripomenula. Ak sa ti môj blog páči bola by som rada ak by si sa pridala k sledovateľom blogu :)

      Odstrániť
  4. Manna mýdla bych chtěla moc vyzkoušet :)
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj :) sú super. Ak sa ti môj blog páči bola by som rada ak by si sa pridala k sledovateľom blogu :)

      Odstrániť
  5. Super článok :) produkty vyzerajú fajn :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne. Ak sa ti môj blog páči bola by som rada ak by si sa pridala k sledovateľom blogu :)

      Odstrániť
  6. naozaj pekne a kvalitne vyrobky :)
    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu ROWENTA a vyrobky DOVE :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Ak sa ti môj blog páči bola by som rada ak by si sa pridala k sledovateľom blogu :)

      Odstrániť
  7. Kedysi som aj ja používala tak veľa produktov pri večernej rutine, ale odkedy sa mi podarilo zbaviť sa akné používam iba peeling, micelárku a sem tam aj odličovacie mlieko. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je super, že si sa ho zbavila :) ja sa ho tiež postupne zbavujem. Ak sa ti môj blog páči bola by som rada ak by si sa pridala k sledovateľom blogu :)

      Odstrániť